• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
    /  2
برگزاری كارگاه آسیب های فضای مجازی درخانواده ها به مناسبت هفته بسیج در بیمارستان بقایی 2

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بقایی 2  روزچهار شنبه 6 آذر به مناسبت هفته بسیج کارگاه  پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت فضای مجازی در سالن کنفرانس بیمارستان شهید بقایی 2 برگزار گردید.کلاس آموزشی توسط مهندس شایان باهدف آگاه سازی وایجاد حساسیت اجتماعی برای جامعه هدف، برگزار وقصد اصلی ان کاهش عوامل خطر ،افزایش وحفاظت دربرابراسیب های اجتماعی ،مطالبی را با محوریت نحوه استفاده صحیح از فضای سایبری و رسانه های دیجیتالی، تعریف سایبر وفضای سایبری، عناصر تشکیل دهنده و ویژگی های فضای سایبری، تهدیدات اینترنت ،جرایم سایبری، کم شدن روابط درون خانواده، انواع اعتیاد مجازی ،نظارت والدین بر فرزندان در فضای مجازی و روش های صیح نظارت والدین ،خطرات وآسیب های برخی بازی های رایانه ای و راههای مراقبت از فرزندان در برابر خطرات اینترنت ارائه نموده اند و در پایان نیز ضمن ارائه پاسخ به سوالات و ابهامات حاضرین ،یاد اوری کردند که فضای مجازی برای نسل جدید علی رغم تمامی خطرات و آسیب های بسیار ، میتواند مفید واقع شود که این امر به فرهنگ سازی ،آموزش صحیح و نظارت والدین به فعالیت فرزندانشان بستگی دارد.

توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني

V5.5.2.0