عنوان : شب یلدا ( جشن كهن ایرانیان ) بهانه ای برای شادی و نشاط در بخشهای بیمارستان بقایی2
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۱

امتیاز :  ۳.۶۷ |  مجموع :  ۳

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بقایی2 روز جمعه مورخ 30/9/97 در بخشهای هماتولوژی اطفال و زنان و مردان با میزبانی موسسات خیریه محک سید ساجدین و خیریه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراسم جشن و سرور برگزار گردید . دکتر کمایی مدیر مرکز در این خصوص گفتند یکی از ارزشهای بیمارستان نشاط سازمانی است  ، با توجه به محور ارتقاء سلامات کارکنان و بیماران بیمارستان طی استراتژیهای معین و برنامه های عملیاتی متنوع تلاش می کند تا راهبردهایی را دنبال کند که بیماران  سرطانی و کارکنانی که به این  بیماران عزیز خدمت رسانی می کنند در حد توان مجموعه با برنامه های شاد و نشاط آور لحظات خوش را برای هم پرسنل و هم بیماران رقم بزنند به همین منظور از چندین روز قبل روابط عمومی ماموریت یافت که با هماهنگی با خیرین به برپایی این جشنها اقدام نماید .

توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني